Home / Hetty stofzuiger aanbiedingen

Hetty stofzuiger aanbiedingen

Een Hetty stofzuiger aanbieding is één van de opties die je hebt als je op zoek bent naar een stofzuiger van Numatic. Deze modellen zijn niet te vergelijken met andere soorten stofzuigers. Ze staan vooral bekend om de vrolijke ontwerpen met de gezichtjes die erop getekend zijn. Zo voelen ze aan als een huisdier of huisvriend. Dat neemt niet weg dat de Hetty en aanverwante modellen ook heel veel voordelen in het gebruik te bieden hebben. Zo zijn ze zuinig en doeltreffend. In dat opzicht kan het dus wel heel interessant zijn om hiermee aan de slag te gaan. Daarvoor zoek je dan eerst naar de juiste stofzuiger met korting. Je vindt hier alle aanbiedingen die op die moment gelden bij elkaar op één plek.

Onze top 3 Hetty stofzuiger aanbiedingen aanbiedingen

17%
526.80
439.00
Je bespaart: 87.80

Numatic Hetty Quick HTY100P Steelstofzuiger Roze

Bekijk Aanbieding
17%
310.80
259.00
Je bespaart: 51.80

Numatic Hetty Next HVN-208-11 Stofzuiger Roze

Bekijk Aanbieding
17%
286.80
239.00
Je bespaart: 47.80

Numatic Hetty Eco HET-180 Stofzuiger Roze

Bekijk Aanbieding

Andere producten

17%
286.80
239.00
Je bespaart: 47.80

Numatic Hetty Eco HET-180 Stofzuiger Roze

Bekijk Aanbieding
18%
239.00
197.00
Je bespaart: 42.00

Numatic stofzuiger Hetty Compact HET-160

Bekijk Aanbieding
17%
236.40
197.00
Je bespaart: 39.40

Numatic Hetty Compact HET-160 Stofzuiger Roze

Bekijk Aanbieding

Energiezuinig te gebruiken

Een aanbieding voor een Hetty stofzuiger is niet alleen voordelig op het moment van aanschaf. Het is ook zo dat de stofzuigers heel voordelig in gebruik zijn. Het energielabel A laat al zien dat er weinig energie wordt verbruikt bij het werken met de Hetty. Daardoor kan het heel interessant zijn om hiervoor te kiezen. Je betaalt minder omdat de energierekening lager wordt. Bovendien is het beter voor het klimaat. Dat maakt het een geschikte stofzuiger.

Een sterke filter

De Hetty stofzuiger aanbieding is interessant omdat de verhouding tussen prijs en kwaliteit heel gunstig is. De stofzuiger is bijvoorbeeld heel duurzaam door de stevige onderdelen. Ook is het filter van hoge kwaliteit. In deze modellen gaat het om een TriTex filter. Dit betekent dat stof dat opgezogen is ook echt in het reservoir blijft en niet terug de ruimte ingeblazen wordt. Deze filters zijn bovendien behoorlijk groot zodat ze lang meegaan. Het helpt vooral om een kamer goed stofvrij te maken en houden.

Voor hardnekkig stof

De Hetty stofzuiger is ook heel geschikt voor de meer lastige klussen als het om stofzuigen gaat. Denk aan klein stof, dierenharen of stof dat in de vezels van tapijten gaat zitten. Daarvoor zijn onder andere de verschillende soorten accessoires geschikt voor. Denk aan het gebruik van de EcoBrush. Die is goed geschikt om de hardnekkige materialen los te krijgen en op te zuigen. Daarmee hoeft er dus niets in de woonkamer of elke andere ruimte achter te blijven. Schoon betekent met deze stofzuiger ook echt schoon.

Is een Hetty stofzuiger snoerloos?

Er is geen Hetty stofzuiger aanbieding te vinden voor een snoerloos model. Het is altijd zo dat er een snoer aan zit. Dit hoeft geen probleem te zijn, want met 26,8 meter aan bereik zijn zelfs grotere kamers in één beurt te stofzuigen.

Is de zuigkracht van Hetty te regelen?

Er zijn verschillende standen waarin je de Hetty stofzuiger kunt zetten. Dat betekent dat je wat zuiniger kan zijn waar mogelijk. Aan de andere kant kan je wat meer kracht vragen wanneer het stof wat meer hardnekkig is.

Is een Hetty alleen in het roze verkrijgbaar?

De Hetty stofzuiger is inderdaad altijd roze. Numatic heeft ook andere kleuren voor vergelijkbare modellen, maar die dragen dan namen als Henry, George of Edward.

Vragen? Neem contact op